Verhuurder zet rapper Boef op straat wegens overlast, Tilburger opent aanval: ‘Ik ga er niet uit!'

14 november 2016 om 18:55
nl
Rapper Boef wordt uit zijn huis in Tilburg gezet. Zijn verhuurder beëindigt per 1 januari de huurovereenkomst wegens een grote hoeveelheid aan klachten van omwonenden. “Ik ga er echt niet uit, ik heb schijt. Ze willen mij weg hebben omdat ik daar de enige buitenlander ben”, reageert de rapper in zijn laatste vlog.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De woningcorporatie stuurde rapper Boef eind oktober al een waarschuwingsbrief vanwege verschillende meldingen van geluidsoverlast. “Wij hebben u gesommeerd een einde te maken aan de overlast voor omwonenden. U heeft dat niet gedaan”, zo valt te lezen in de brief die rapper Boef voorleest. ZIE OOK: Fans rapper Boef vallen buurt in Tilburg lastig
'Huurders hebben ook rechten'Volgens de Tilburgse rapper liegen de omwonenden en de verhuurder alles bij elkaar. “Ik ben bijna nooit thuis. Zogenaamd heeft de hele buurt een brief ondertekend, maar ik heb maar twee buren. Ik snap niet hoe zestig buren zoiets gaan ondertekenen. Je weet toch broeder, ze willen mij daar weg hebben. Maar ik ga er echt niet uit. Huurders hebben ook rechten”, zegt Boef, waarna hij een middelvinger opsteekt naar zijn verhuurder.
In de afgelopen weken zou de politie al enkele keren bij rapper Boef zijn langsgeweest. “Zij hebben tien minuten voor mijn huis gestaan en zijn vervolgens vertrokken omdat ze niets hadden gehoord."
Rapper Boef begint vanaf de tiende minuut te vertellen over zijn uitzetting.[YouTube:https://youtu.be/l-iJT6JS6Xk]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.