Familie vermiste Marc de Bonte zoekt hulp bij Peter R. de Vries

14 november 2016 om 21:49
nl
De familie van de vermiste kickbokser Marc de Bonte heeft misdaadjournalist Peter R. de Vries ingeschakeld. Dat maakte de journalist maandag bekend bij RTL Boulevard.
Profielfoto van van der Linden Sid
Geschreven door
van der Linden Sid

De kickbokser verdween in de nacht van 4 op 5 november. Hij zou naar zijn vriendin in Best gaan, maar kwam daar niet aan. "Dit zijn de negen ergste dagen van ons leven", zegt vriendin Marly de Laat in RTL Boulevard. "Het is onbeschrijfelijk door wat voor hel we moeten gaan."
LEES OOK: Politie heeft geen nieuwe aanwijzingen
'Ik weet het niet'Familie en vrienden van de kickbokser zoeken al dagenlang naar hem, maar weten inmiddels niet meer waar ze moeten zoeken. De familie tast nog volledig in het duister over het lot van De Bonte.
"Heeft hij iets gezien wat hij niet mocht zien, heeft hij iets doms gedaan, ik weet het niet", zucht zijn vader, die ook Marc de Bonte heet. "Elke keer als het avond wordt, kun je niet begrijpen dat hij weer een dag niet is gevonden."
'Onheilspellend'Peter R. De Vries noemt de vermissing onheilspellend'. Dat de politie er na de vondst van de auto in Best meteen een grootschalig onderzoek van maakte, heeft volgens de journalist misschien te maken met hoe de auto is gevonden.
"Misschien zaten er bloedsporen op, of gaf iets anders aanleiding om te denken dat er iets geks is gebeurd. Ik ben geneigd om te zeggen dat er sprake is van een misdrijf."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.