Bejaard echtpaar 's nachts bedreigd en gekneveld in eigen huis, overvallers op de vlucht

15 november 2016 om 17:05
nl
Het wordt steeds duidelijker wat een bejaard echtpaar uit Ulvenhout maandagnacht in eigen huis moest doormaken. De man en vrouw, allebei 74 jaar oud, werden overvallen, bedreigd en gekneveld. De daders zijn nog altijd op de vlucht. Van hen ontbreekt elk spoor.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

Vier mannen gingen het huis aan de Strijbeekseweg rond vier uur ‘s nachts binnen. De twee bewoners werden in hun slaap overrompeld door de daders. Het echtpaar werd bedreigd met een wapen en vervolgens gekneveld.
De daders ontkwamen met onbekende buit. Wel is duidelijk dat de overvallers ook de sleutels van het bedrijfspand van het echtpaar hebben meegenomen. Na het vertrek van de overvallers wisten de slachtoffers zich zelf te bevrijden en de politie te waarschuwen.
'Echtpaar is erg aangedaan'De man en vrouw zijn lichtgewond en erg aangedaan door de gebeurtenissen, meldt de politie dinsdag. Volgens de slachtoffers waren de daders allemaal in het donker gekleed en hadden ze hun gezichten bedekt. De overvallers spraken onderling in een buitenlandse taal met elkaar.
De politie verzoekt getuigen zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.