Klopjacht op verdacht lid No Surrender voor mishandeling Bergen op Zoom

16 november 2016 om 12:51
nl
De politie maakt nog steeds jacht op een lid van motorclub No Surrender die vermoedelijk betrokken is geweest bij de zware mishandeling van een clubgenoot in een bosgebied in Bergen op Zoom.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Dinsdag werden bij invallen al drie mannen uit Oss, Den Haag en Amsterdam aangehouden voor de mishandeling. De vierde verdachte is nog altijd voortvluchtig.
Vuurwapen en drugsTijdens de speurtocht naar de vierde verdachte werd dinsdagen in Capelle aan den IJssel nog een vuurwapen en een tas met drugs gevonden die volgens de politie van hem zijn. De politie adviseert de man om zich te melden, zei een woordvoerder woensdag.
ZIE OOK: Doorbraak in zaak rond ernstige mishandeling oud-lid No Surrender
De 41-jarige Clement H. uit Schiedam werd op 6 mei bijna dood geslagen in Bergen op Zoom. Dat gebeurde na de uitvaart van de vader van een clubgenoot. Het slachtoffer werd vervolgens zwaargewond thuis afgezet. Zijn vriendin bracht hem naar het ziekenhuis.
MotorongelukDe daders zouden Clement H. hebben opgezocht in het ziekenhuis en hem gedwongen hebben om op Facebook te schrijven dat hij gewond was geraakt bij een motorongeluk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.