Video

Je bent PSV-fan of niet: Jeton uit Eersel vliegt 60 uur om Atletico - PSV te zien

16 november 2016 om 22:03
nl
In een kleine week van Dotswood in Australië naar Madrid en omgekeerd. PSV-fan Jeton Bierens uit Eersel heeft er maar liefst 60 uur vliegen voor over om zijn club in de Spaanse hoofdstad te zien spelen Atletico Madrid. En natuurlijk om zijn vrienden uit Eersel te ontmoeten.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Bierens verblijft al twee maanden in Down Under voor een werkvakantie. Hij combineert vakantievieren met werken. "Momenteel werkt hij op een meloenenkwekerij. Elke dag om vijf uur opstaan. Vanwege de hitte beginnen ze al vroeg met werken. Het is er nu 38 graden’, omschrijft zijn moeder de werkomstandigheden van haar zoon. In totaal blijft Jeton acht maanden in Australië en Nieuw-Zeeland.
Vliegticket“Jeton is een echte PSV-fan. Hij bezoekt regelmatig uitwedstrijden van PSV, ook in het buitenland”, vertelt zijn moeder Anita Rijken. “Zijn vrienden wilden nooit mee naar het buitenland. Toen hij hoorde dat ze kaartjes voor de wedstrijd in Madrid hadden bemachtigd, besloot hij om ook naar de wedstrijd te gaan.” Jeton boekte een vliegticket naar Madrid en nam een week vrij.
Jeton vertrekt aanstaande zaterdag vanuit Australië om na een vlucht van dertig uur op zondag in Madrid te landen. Zijn vrienden vliegen dinsdag naar Madrid. Anita Rijken: ‘Donderdag, de dag na de wedstrijd, vliegt Jeton alweer terug naar Australië. Opnieuw dertig uur in het vliegtuig. Zijn tijdelijke baas verklaarde hem voor gek.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.