Crimineel (21) vlucht al spookrijdend voor politie in Roosendaal

17 november 2016 om 12:03
nl
Een man uit Roosendaal is woensdagmiddag op de vlucht geslagen voor de politie. De 21-jarige verdachte had nog een gevangenisstraf van twintig dagen openstaan. Toen de agenten hem hiervoor wilden aanhouden, sprong hij in de auto en ging er als een haas vandoor.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De politie kwam de man rond halfvier tegen op de Molenstraat in Roosendaal. Hij zat op dat moment in een auto op de bijrijdersstoel.
AchtervolgingDe man stapte op een gegeven moment uit de auto. Agenten vertelden hem dat hij zou worden aangehouden. Hierop sprong hij weer in de auto, waarna de 20-jarige bestuurder gas gaf en er vandoor ging.
De politie zette meteen de achtervolging in. De twee verdachten reden tijdens de achtervolging tegen het verkeer in op de Dunantstraat en negeerden even later een rood verkeerslicht.
Nergens te bekennenUiteindelijk stopte de achtervolging op de Edisonstraat. De 21-jarige bijrijder was nergens meer te bekennen. De bestuurder is meteen opgepakt. Zijn rijbewijs is afgepakt.
Hij wordt verdacht van het belemmeren van een arrestatie. Hij is meegenomen naar het politiebureau, maar is inmiddels vrijgelaten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!