Man beledigt agenten tot op het bot tijdens drugscontrole: ‘Hij bleef schelden tot aan het bureau’

17 november 2016 om 12:53
nl
Een 27-jarige man uit Tilburg is woensdagavond opgepakt voor het belemmeren en het tot op het bot beledigen van politieagenten. Dat gebeurde toen zijn auto werd gecontroleerd op de aanwezigheid van drugs. Die werden niet aangetroffen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Twee agenten reden rond halfacht in een onopvallende auto rond door Tilburg. Op een gegeven moment zagen ze een auto rijden die ‘een zeer onlogische route’ nam op de Kwaadeindstraat.
VerhuurbedrijfZe besloten deze auto te volgen. De auto stond op naam van een verhuurbedrijf waarvan bekend is dat auto’s van dit bedrijf gebruikt worden door verschillende drugscriminelen.
Om die reden gaven de agenten een stopteken. De auto stopte bij het Bernardusplein. De bestuurder, een 27-jarige Tilburger, bleek een verleden te hebben met drugs. Naast hem zat zijn broer.
DrugsDe agenten besloten de auto te doorzoeken naar drugs. De bestuurder wilde dat niet en weigerde uit zijn auto te stappen. Na meerdere waarschuwingen is hij uiteindelijk opgepakt voor het belemmeren van de politie.
Bij zijn arrestatie schold hij de agenten de huid vol. Dat bleef hij volgens de politie doen tot hij aan het bureau was. De broer heeft het hele incident gefilmd.
Niets gevondenIn de auto werden geen drugs aangetroffen. In principe had de verdachte dus gewoon door mogen rijden, aldus de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.