In de buurt geweest van auto verdwenen Marc de Bonte? Meld je

17 november 2016 om 13:42
nl
Alle mensen die in het weekend van de verdwijning van Marc de Bonte in de buurt van zijn teruggevonden auto zijn geweest, wordt gevraagd zich te melden bij de politie. De politie tast nog volledig in het duister in de vermissingszaak en hoopt op deze manier aanknopingspunten te krijgen.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

De 26-jarige Belg verdween in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 november. Hij was onderweg naar zijn vriendin in Best, maar kwam daar nooit aan. Zijn auto, een zwarte Renault Clio, werd teruggevonden aan de Wilhelminakanaalstraat in de woonplaats van zijn vriendin.
ZIE OOK: Zullen we Marc ooit vinden? Vrienden vermiste kickbokser vrezen het ergste
'Wie weet levert het wat op'De politie wil met iedereen die daar vrijdagavond, -nacht of zaterdagochtend is geweest in contact komen. “Ook als je denkt dat je niks hebt gezien of weet”, zegt Els Reijnders van de politie. “Wie weet heb je voor ons toch belangrijke of interessante informatie.”
De politie weet nog weinig over de vermissing van De Bonte. Onderzoeken zoals het ondervragen van buurtbewoners en zoektochten met speurhonden leverden tot nu toe niks op. Ook het programma Opsporing Verzocht besteedde aandacht aan de zaak.
ZIE OOK: Familie vermiste Marc de Bonte schakelt honden in bij zoektocht

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.