Tilburger speelt ‘slachtoffer’ van gijzeling, maar is mogelijk dader

17 november 2016 om 16:45
nl
Een 45-jarige man uit Tilburg is donderdag aangehouden vanwege het gijzelen en het bedreigen van zijn 35-jarige vriendin. Hij zou haar langere tijd tegen haar wil in hebben vastgehouden. Zelf deed hij alsof hij het slachtoffer was.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

De gijzeling vond 17 oktober plaats in de Kaapkoloniestraat in Tilburg. Aanvankelijk zag het er naar uit dat de man het slachtoffer was van een steekpartij. Een buurtbewoner vond de bloedende Tilburger op straat en waarschuwde de hulpdiensten.
De man werd naar ziekenhuis gebracht en is daar behandeld aan meerdere steekwonden. De verklaring die hij gaf aan de politie was echter vaag. Wel gaf hij aan dat hij ruzie had met zijn vriendin.
Ander verhaalDe politie hield vorige week de 35-jarige vriendin aan als verdachte van de steekpartij. Bij de voorgeleiding bij de rechtbank kwam de vrouw met een ander verhaal op de proppen. De vrouw werd op 17 oktober langere tijd door haar vriend gegijzeld. Daarbij bedreigde hij haar ook met een mes. Het lukt de vrouw om te ontsnappen. Ze steekt daarbij de man meerdere keren met het mes. Daarna vlucht ze en houdt zich schuil.
De politie doet verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.