Zwaargewonde Helmonder in tankstation nog altijd mysterie

17 november 2016 om 18:32
nl
Het is nog altijd een raadsel hoe de 55-jarige man die zwaargewond een tankstation in Helmond binnenliep aan zijn verwondingen kwam. Dit gebeurde op zondag 6 november aan de Europaweg Noord. De politie riep getuigen op zich te melden, maar dit is tot nu toe niet gebeurd.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

De man had een flinke hoofdwond, een klaplong, gebroken rib en vocht tussen zijn long en longvlies opgelopen. Hij kon zelf niet vertellen hoe hij zo zwaargewond was geraakt. Hij had zelfs niet eens door dat hij gewond was. Volgens de politie had de man een elektrische fiets bij zich.
ZIE OOK: Man loopt zwaargewond tankstation binnen [LET OP: SCHOKKENDE FOTO]
De politie plaatste op Facebook een bericht in de hoop meer te weten te komen, maar er heeft zich niemand gemeld. Ook is de politie niet in contact gekomen met een man die de Helmonder geholpen zou hebben. Die man heet waarschijnlijk Frans en reed in een witte bestelbus.
Onderzoek op laag pitjeHet onderzoek staat inmiddels op een laag pitje. Mede omdat de politie niet denkt dat er sprake is van een strafbaar feit. Mensen die meer weten, mogen zich uiteraard nog wel melden. Met de man gaat het inmiddels een stuk beter, aldus de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.