Erik Falkenburg niet in de basis tegen PSV - Omroep Brabant
Video

Erik Falkenburg niet in de basis tegen PSV

18 november 2016 om 15:15 • Aangepast 21 november 2020 om 05:55
nl
Wachten op privacy instellingen...
Erik Falkenburg verliest zijn basisplaats bij Willem II. De middenvelder wordt vervangen door de meer defensief ingestelde Freek Heerkens. Dit bleek vrijdag tijdens de afsluitende training voor het duel met PSV.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

In Tilburg spelen de Brabantse clubs zaterdagavond tegen elkaar. Trainer Erwin van de Looi lijkt in het duel tegen de landskampioen ook Asumah Abubakar te vervangen. Zijn plek wordt hoogstwaarschijnlijk ingenomen door Thom Haye.
Van de Looi benadrukte vrijdag tijdens een persconferentie dat de Tilburgers tegen PSV ook aanvallende intenties hebben. Willem II gaat niet de bus voor het doel parkeren en gokken op een doelpuntloos gelijkspel. Over de opstelling liet de trainer, zoals gebruikelijk, niets los.

Sol is terugWillem II staat voorlaatste in de eredivisie en treft met PSV de huidige nummer drie van Nederland. Spits Fran Sol, dit seizoen goed voor vijf van de negen Tilburgse treffers, is terug van een schorsing. Hij staat, zo is de verwachting, gewoon weer in de basis.

PSV kan zaterdagavond in Tilburg geen beroep doen op Andrés Guardado, Jorrit Hendrix en Jürgen Locadia. Het drietal is te geblesseerd om tegen Willem II te spelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.