Nieuwe tv-serie 'De Diamantjes' op Omroep Brabant TV - Omroep Brabant

Nieuwe tv-serie 'De Diamantjes' op Omroep Brabant TV

18 november 2016 om 14:52
nl
Wie zijn toch die 'mensen in hun oranje jassen'? Wat houdt ze bezig, hoe kijken ze naar de wereld en naar zichzelf? Waarom werken ze in de sociale werkvoorziening en hoe denken ze over de Participatiewet? Da kun je vanaf 3 december iedere zaterdagavond in de nieuwe tv-serie 'De Diamantjes' om 19.00 uur zien op Omroep Brabant TV.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

'De Diamantjes' is een 6-delige tv-serie over een sociale werkploeg van de Diamant-groep uit Tilburg. In de serie maken we kennis met voorman Willem en zijn vier ploegleden: Maurice, Elonka, Jan en Sjaak.We zien ze tijdens hun werk en gaan elke week met iemand mee naar huis om ze beter te leren kennen.
Werken in normale bedrijvenSinds de invoering van de Participatiewet staat het sociale werk onder druk. Volgens deze wet moeten mensen met een beperking in normale bedrijven gaan werken. Dit besluit heeft voor politieke discussies gezorgd en een jaar na invoering bestaat er nog steeds veel onduidelijkheid over de invulling van deze wet.
'De Diamantjes' is vanaf zaterdag 3 december zes weken te zien om 19.00 uur op Omroep Brabant. De serie wordt daarna tot zondagavond elk uur herhaald.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.