'Vermiste Sam en Femke bellen met vriendin in Nederland'

19 november 2016 om 13:00 • Aangepast 21 november 2020 om 05:54
nl
De vermiste meisjes Femke Lucas en Sam Bruijs uit Bergen op Zoom hebben vrijdag telefonisch contact gehad met een vriendin in Nederland. Het is niet bekend wat er precies is gezegd.
Profielfoto van Wijffelaars Mariëlle
Geschreven door
Wijffelaars Mariëlle

Richard Lucas, de vader van Femke, meldt aan NOS dat niet is doorgegeven waar de meiden zich bevinden. Wel noemt hij het een goed teken dat Femke en Sam contact hebben opgenomen. Omroep Brabant kon de familie vrijdagavond niet bereiken.
'Grote zorgen'De moeder van een van de meisjes plaatste op Facebook een update over de vermissing. "We snappen niet wat er aan de hand is. Als ouders zien we geen aanknopingspunten waarom de meisjes naar Málaga zijn gereisd. We maken ons grote zorgen over Femke en Sam."

Geen bekenden in SpanjeDe 16-jarige hartsvriendinnen Femke en Sam gingen dinsdagochtend naar hun school in Bergen op Zoom en zijn vanuit daar naar Eindhoven Airport gegaan. Hier hebben ze het vliegtuig naar Málaga gepakt.
De meiden hebben met niemand over hun reis naar Spanje gesproken en voor zover bekend kennen ze er niemand.
ZIE OOK: Zoekactie langs Spaanse kust naar hartsvriendinnen Sam en Femke (16): vaders zoeken mee met politie
Vaders helpen met zoekactieInmiddels zijn de vaders van de twee tienermeiden in Spanje om de politie te helpen bij de zoekactie. Volgens de laatste aanwijzingen zijn Femke en Sam op dit moment in Marbella, 60 kilometer ten zuiden van Malaga. De Spaanse politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf.
Het telefoontje naar een vriendin in Nederland is de tweede aanwijzing, nadat woensdag duidelijk werd dat de meiden hadden gepind in Málaga.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.