Maaltijdbezorger gereanimeerd na botsing, mannen gezocht die bij slachtoffer waren

20 november 2016 om 00:42
De politie is op zoek naar twee mannen die bij het slachtoffer waren. Foto: Jeroen Stuve
De politie is op zoek naar twee mannen die bij het slachtoffer waren. Foto: Jeroen Stuve
Een 29-jarige maaltijdbezorger uit Roosendaal is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij botsing. De man was er zo ernstig aan toe dat hij gereanimeerd moest worden. Waar de bezorger door is geraakt, is nog onduidelijk. Vlak na het ongeluk waren twee onbekende mannen in de buurt van het slachtoffer en de politie zou die graag willen spreken.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De man werd rond tien voor zeven aangereden op de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Volgens de melding aan de politie lag de bezorger gewond op het fietspad toen er een oudere man in een oranje verkeershesje hard wegfietste in de richting van de Strausslaan.                                                                                               Man draait slachtoffer omEen andere getuige kwam op het ongeluk af, omdat hij een harde klap had gehoord. Toen hij de gewonde bezorger zag liggen, zat er een onbekende man met een donkere jas bij het slachtoffer en probeerde hij hem om te draaien. De getuige zei nog dat hij dat beter niet kon doen.
De man moest omlopen om bij de bezorger te komen. Toen hij eenmaal bij het slachtoffer was, zag hij dat hij toch was omgedraaid en dat de onbekende man was verdwenen.
[tweet:https://twitter.com/wa_Moerdijk01/status/800044416216002560]ZiekenhuisDe politie en ambulancemedewerkers hebben de man gereanimeerd. Daarna is hij met een ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...