Video

Pröpper kan zich vinden in beschrijving van 'matig, zwak en slecht' PSV: 'Mee eens'

20 november 2016 om 00:35
nl
Davy Pröpper stond er na afloop van Willem II-PSV gedesillusioneerd bij. Het 0-0 gelijkspel had vooraf bijna niemand aan zien komen. De wedstrijd moest het begin zijn van een goede serie tot de winterstop. Op het veld straalde de club dat niet uit. “Hoe dat kan, ik weet het niet.”
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

PSV was niet goed in Tilburg, het speelde een hele matige, zwakke en slechte partij. Pröpper deed geen moeite dat te ontkennen. "Daar ben ik het mee eens. Op een kwartier na, daarin hadden we er misschien één kunnen maken. Hoe het kan? We spelen in een te laag tempo, geen fantasie.”
Dat er kritische vragen worden gesteld snapt de middenvelder goed. “Dat is logisch. En wij balen ook. Ik kan er nu niet veel meer van maken.” In de kleedkamer werden er wel meer woorden gesproken. “Er zijn er een paar die hebben zich laten horen. Dat gebeurt vaker. Helemaal na zo’n wedstrijd waarin je niet het gevoel hebt dat je veel aanspraak had op de winst.”
Titel blijft doelstellingPröpper wil PSV niet ineens afschrijven als titelkandidaat, maar er moet wel iets gebeuren bij de club. “De doelstellingen blijven staan. Maar we moeten onszelf eerst oppakken. Daar kunnen we woensdag mee beginnen”, wijst de van een blessure teruggekeerde speler naar het Champions League-duel met Atlético Madrid.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.