Tilburgse 3FM dj Domien Verschuuren (28) eigenlijk al 21 jaar in het vak

20 november 2016 om 16:38 • Aangepast 21 november 2020 om 05:53
nl
Op z'n zevende maakte hij al radio-uitzendingen. Toen nog thuis, met de babyfoon. Dan zat hij boven achter het zendstation en luisterden zijn ouders beneden met de ontvanger naar wat hij te vertellen had. En nu zit z'n eerste werkweek erop bij wat voor NPO 3FM het belangrijkste programma is: de ochtendshow. Domien Verschuuren (28) uit Tilburg zit dus eigenlijk al 21 jaar in het vak.
Profielfoto van Christel van Bebber
Geschreven door

Verschuuren vertelt over vroeger en nu bij het Omroep Brabant tv-programma KRAAK. "Die babyfoon-uitzendingen waren van vijf tot zeven", vult zijn moeder na de uitzending aan. "En denk maar niet dat we dan om zes uur konden gaan eten. Ook al waren wij zijn enige luisteraars; dat tijdstip stond vast en daar hielden we ook rekening mee."
Opvolger Giel BeelenDomien Verschuuren is de opvolger van Giel Beelen, die het ochtendprogramma ruim twaalf jaar presenteerde. Na zijn jaren als babyfoon-zelfstandige werkte hij onder meer bij de Lokale Omroep Goirle, bij Omroep Brabant en nu alweer tien jaar bij 3FM. De laatste jaren presenteerde hij het avondprogramma Dit is Domien.
Komende donderdag hoort Domien of hij een van de dj's is die vanuit het Glazen Huis de uitzendingen mag doen voor Serious Request. Dit jaar staat dat weer in Breda.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.