Hostel-eigenaresse in Albufeira lichtte Nederlandse politie in over verblijf Femke en Sam

21 november 2016 om 18:35
nl
De eigenaresse van het Rich& Poor Hostel in Albufeira belde de politie nadat Femke en Sam uit Bergen op Zoom in haar hostel kwamen overnachten. “Ze kwamen ’s avonds aan en vroegen naar een slaapplek, omdat ze nergens anders terecht konden. We konden niet anders dan ze te laten overnachten,” zegt eigenaresse Fatima Natario tegen Omroep Brabant.
Profielfoto van van den Hoven Maarten
Geschreven door
van den Hoven Maarten

Vrijdagavond kwamen Sam en Femke bij het hostel aan, Fatima liet de meiden overnachten, maar zocht direct naar informatie over de twee.
Gelijk politie gebeld“Toen ik het opsporingsbericht uit Nederland zag heb ik direct het nummer van de politie gebeld, zonder de meiden daarover in te lichten.”
Fatima is blij dat de twee meisjes nu weer bij hun ouders zijn. “Ik ben zelf moeder, je moet er niet aan denken dat je kind weg is of iets overkomt, ik was opgelucht dat hun vaders kwamen en ze bij hun zijn nu.” Verder heeft Fatima ook nog geen nieuwe informatie.
Geen anderenSam en Femke waren vrolijk en hadden een stemming alsof ze op vakantie waren. “We weten dat dit een populaire vakantielocatie is voor jongeren in de zomer, rond deze tijd van het jaar is er niet veel te doen. Je vraagt je dan toch af wat twee minderjarigen komen doen.”
De meiden waren met zijn tweeën in het hostel. Fatima weet zeker dat er niemand anders bij Femke en Sam is geweest. “Ze kwamen met z’n tweeën aan en waren onze enige gasten. Er is ook niemand op bezoek gekomen.”
ZIE OOK: Femke en Sam gevonden in Albufeira: 'Ongedeerd en samen'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.