Rico Verhoeven klaar om Badr Hari op te vreten: 'Ik zal het laten zien'

22 november 2016 om 14:51
nl
Brabander Rico Verhoeven is klaar voor het gevecht van de eeuw tegen Badr Hari. De twee kemphanen staan op 10 december tegenover elkaar in de ring In Duitsland. Maar liefst 10.000 Nederlandse fans zullen bij het kickboksgevecht aanwezig zijn. In totaal zijn er 12.000 kaarten voor het evenement verkocht.
Profielfoto van Aanen Floyd
Geschreven door
Aanen Floyd

De kickbokser uit Halsteren is er klaar voor. "Ik focus mij nu op het gevecht en wil mij in alle rust voorbereiden", laat Rico aan Omroep Brabant weten. "Ik heb gezegd over het gevecht wat er te zeggen valt. Nu is het tijd om het te laten zien."
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=zdByqpihdP0]
De kickbokswereld kijkt al een tijd uit naar het gevecht tussen beide heren. Er wordt puur voor de eer gevochten, maar dat maakt het gevecht niet minder belangrijk. De winnaar zal worden gezien als 'de beste'.
Perscoferentie in AmsterdamTijdens een persconferentie begin november zaten de twee nog op hetzelfde podium. Er werden veel vragen afgevuurd op de twee vechters voor het gevecht 'dat iedereen wil zien'. Badr Hari liet zich gelden in woorden. Hij had het over een knock-out. Rico bleef rustig en zei er veel zin in te hebben.
Wij zoeken jou!Omroep Brabant is op zoek naar supporters uit onze provincie die naar het gevecht in de König-Pilsener-ARENA in Oberhausen gaan. Meld je aan via [email protected] en wie weet volgen wij je/jullie wel met een camera.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.