Video

De eigenaresse van deze verlovingsring wordt al 8 jaar gezocht

22 november 2016 om 21:12
nl
Jos Akkermans uit Zevenbergen doet een ultieme poging om de eigenaresse te achterhalen van een verlovingsring die in 2008 werd gevonden een van zijn akkers. Het gaat om een verlovingsring met de datum 26-12-1956.
Profielfoto van Marcel Huisman
Geschreven door
Marcel Huisman

Omdat het dit jaar precies zestig jaar is dat de verlovingsring gegraveerd werd, hoopt Akkermans de eigenaren te traceren. Het jubileum zou daarmee letterlijk een gouden randje krijgen. "Het voelt gewoon niet goed, die ring is niet van mij en er moet nog iemand zijn die deze ring mist." 
Akkermans beseft goed dat de kans groot is dat de betreffende geliefden niet meer leven. "Maar dan is er altijd wel een kind dat dit verhaal moet kennen." Welke naam er in de ring is gegraveerd, wil Akkermans niet zeggen. "Dan staat straks iedereen hier aan de deur." Maar Akkermans wil wel een tipje van de sluier oplichten: de naam begint met de letter M. 
Degene die de ring straks wil ophalen moet wel met overtuigend bewijs komen. "Er moet nog een ring zijn met deze datum, dus laat ze die maar meebrengen." 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.