‘Zwerver’ biedt dure fiets te koop aan bij bedrijf, maar werknemers trappen er niet in - Omroep Brabant

‘Zwerver’ biedt dure fiets te koop aan bij bedrijf, maar werknemers trappen er niet in

23 november 2016 om 11:10
nl
Een man is dinsdagmiddag in Roosendaal tegen de lamp gelopen toen hij een gestolen fiets probeerde te verkopen. Dat deed hij bij een bedrijf aan het Stationsplein, weet de politie. Medewerkers van het bedrijf kregen een ‘verdacht gevoel’ bij het zien van de aanbieder in combinatie met de fiets.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De man had namelijk ‘een zwerverachtig uiterlijk’, terwijl de fiets niet zo oud was en er prijzig uit zag. “Kortom: het plaatje paste niet”, aldus de politie.
De medewerkers bedachten zich geen moment en belden de politie. Tijdens de rit naar het Stationsplein hoorden de agenten dat er een uur geleden een melding was gedaan dat er een elektrische fiets was gestolen in het centrum van Roosendaal.
Voor de rechterHet bleek om dezelfde fiets te gaan. De verkoper, een 52-jarige man uit Roosendaal, is opgepakt op verdenking van heling. Hij is naar het politiebureau gebracht. Daar heeft hij een verklaring afgelegd.
Nadat hij afstand van de fiets deed, werd hij weer vrijgelaten. Hij moet zich later voor de rechter moeten verantwoorden. De fiets wordt teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.