Bizar: auto die apotheek Son binnenreed is opnieuw grijze Ford Fusion met bijna identiek kenteken

23 november 2016 om 16:01 • Aangepast 21 november 2020 om 05:48
nl
Toeval bestaat niet, of toch? Het ongeluk waarbij een auto dinsdag een apotheek in Son binnenreed, lijkt erg veel op een ongeluk, begin dit jaar. Toen reed een auto van hetzelfde model en met bijna dezelfde kentekenplaat een ijssalon binnen, ook in Son.
Profielfoto van van der Linden Sid
Geschreven door
van der Linden Sid

Naast dat het in beide gevallen om een grijze Ford Fusion ging, speelden de ongelukken zich dus allebei af in dezelfde plaats. Twee keer zat er een bejaarde achter het stuur en twee keer raakten de bestuurders gelukkig niet gewond. Ook zijn de kentekens van de auto's bijna identiek, die verschillen maar één cijfer.
LEES OOK: Auto ramt gevel ijssalon La Toscana in SonDe 91-jarige man die dinsdagavond met zijn auto een apotheek in Son binnenreed, moet waarschijnlijk een rijvaardigheidstest afleggen. Volgens de politie was er geen alcohol in het spel. De man reed vlak na sluitingstijd bij de apotheek aan het 17 septemberplein in Son naar binnen.
Gas gevenHij was met zijn auto vast komen te zitten op een betonblok toen hij een bocht nam. Hij gaf gas om los te komen. Daardoor schoot de wagen vooruit, de apotheek in. De 91-jarige was flink geschrokken en werd opgevangen bij een naastgelegen bloemist. Hij raakte niet gewond. Zijn rijbewijs is afgepakt.

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK: Auto rijdt vol naar binnen bij apotheek
BENU Apotheek de Linden is woensdag wel gewoon weer open. "Je kunt niet sluiten als apotheek", zegt apotheker Jolanda Wevers tussen de gebroken schappen. "Het was meteen alle hens aan dek en we zijn nog steeds aan het schoonmaken."
De balie van de apotheek is open, de ravage in de winkel is afgezet met politielint.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.