FK Rostov stunt tegen Bayern München, opdracht is duidelijk voor PSV

23 november 2016 om 20:57
FK Rostov heeft de opdracht van PSV woensdagavond moeilijker gemaakt, maar ook duidelijker. De Russische ploeg won met 3-2 van Bayern München, waardoor PSV het laatste groepsduel moet winnen van concurrent Rostov.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Eijkhout Fabian

Bayern München, dat een aantal wijzigingen had doorgevoerd in de basisopstelling, kwam na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong. Op slag van rust kwam Rostov gelijk, waarna het vijf minuten na de pauze uit een strafschop op voorsprong kwam. Binnen twee minuten kwam Bayern weer langszij.
In minuut 67 schoot Noboa een vrije trap langs doelman Sven Ulreich, vervanger van Manuel Neuer. Het bleek uiteindelijk de winnende treffer, waardoor Rostov een zeer verrassende zege boekte.
Duidelijkheid voor PSVDoor de zege staat Rostov nu op vier punten, drie meer dan PSV. Over twee weken ontvangen de Eindhovenaren de Russische ploeg in het Philips Stadion. Alleen bij winst speelt PSV ook na de winterstop Europees.