PSV doet geen vertrouwen op in Champions League, nederlaag in Madrid

24 november 2016 om 07:53
PSV moet in de laatste groepswedstrijd winnen van FK Rostov om ook na de winterstop actief te zijn in Europa. De Russen wonnen dinsdag van Bayern München, terwijl PSV verloor van Atlético Madrid. In Spanje had PSV weinig kans tegen Atlético Madrid. In een saai duel werd het 2-0 voor de Spaanse ploeg.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Eijkhout Fabian

ZIE OOK: PSV'ers balen na nederlaag tegen Atlético Madrid: 'Het had hier mooier kunnen zijn'
Kansen voor AtléticoAtlético Madrid kreeg in het begin van de wedstrijd meerdere kansen, maar was niet scherp voor het doel van Jeroen Zoet. De goalie, aanvoerder bij afwezigheid van Luuk de Jong, ging tien minuten na rust niet helemaal vrijuit bij de 1-0. Kevin Gameiro werd weggestuurd door Antoine Griezmann, via de binnenkant van de paal schoot hij de openingstreffer binnen.
Tien minuten later was het Griezmann zelf die de 2-0 maakte. Daarmee was de wedstrijd gespeeld.
PSV móet winnenDoor de nederlaag blijft PSV steken op één punt uit vijf wedstrijden. Over twee weken staat het laatste groepsduel op de planning. Winst is voor de Eindhovenaren dan noodzakelijk om Rostov voorbij te gaan op de ranglijst. De nummer drie gaat na de winterstop door in de Europa League.
LiveblogOmroep Brabant deed live verslag via een liveblog. Die kun je hier teruglezen:[scribblelive:http://scrbliv.me/2410960]