Video

PSV'ers balen na nederlaag tegen Atlético Madrid: 'Het had hier mooier kunnen zijn'

24 november 2016 om 05:45
nl
PSV ging woensdagavond onderuit op bezoek bij Atlético Madrid. Het Champions League-duel werd met 2-0 verloren. Na afloop baalde Davy Pröpper van de nederlaag, in zijn ogen was er meer mogelijk geweest in Spanje. "Het had hier mooier kunnen zijn."
Geschreven door

De middenvelder van PSV zag zijn ploeg tot de 1-0 een goede wedstrijd spelen. "Na het eerste kwartier kwamen we beter in de wedstrijd. En net na rust zitten we in de beste fase van de wedstrijd. Tot de 1-0 is het goed. Maar dan is er één keer balverlies en dan is het gelijk een goal."
ZIE OOK: PSV doet geen vertrouwen op in Champions League, nederlaag in Madrid
PSV ging naar Madrid in de hoop vertrouwen te tanken in een moeilijke periode. "Qua uitslag is dat niet gelukt, qua spel kunnen we wel verder", is Pröpper positief. De opdracht om in Europa is nu duidelijk, winnen van FK Rostov. "Over twee weken moeten we het doen tegen Rostov. Gelukkig spelen we die wedstrijd thuis. We moeten zorgen dat we derde worden."
'Viel iets te halen'Steven Bergwijn vormde woensdag samen met Gaston Pereiro de voorhoede van PSV. Op aangeven van Bergwijn kreeg de Uruguayaan de kans om de Eindhovenaren op voorsprong te zetten. "Ik kreeg de bal van Jetro en Pereiro dook er goed in. Griezmann maakte het hem lastig. Als hij daar de goal maakt, krijg je een hele andere wedstrijd. Ik had het gevoel dat er iets te halen viel. Je krijgt altijd kansen, maar helaas."
'Meteen kassa'In de tweede helft speelde Jordy de Wijs in de defensie van PSV. Hij kwam als invaller in het veld voor Jetro Willems, die na een botsing met Jeroen Zoet uiteindelijk toch niet verder kon. "In de rust kreeg ik te horen dat ik erin mocht. Ik was al warm, vanaf minuut twintig had ik warmgelopen. Het was wel even wennen, Atlético is een enorm goed elftal. In de eerste helft houden we goed de nul, in de tweede helft verliezen we twee keer de bal en is het meteen kassa."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.