'PSV moet voor ieder puntje knokken in de competitie' - Omroep Brabant

'PSV moet voor ieder puntje knokken in de competitie'

25 november 2016 om 14:38
nl
PSV-coach Phillip Cocu neemt de krachtmeting met ADO Den Haag, zaterdagavond in Eindhoven, niet lichtzinnig op. "We moeten op dit moment voor ieder puntje knokken om te zorgen dat we in de race blijven voor de titel."
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

De regerend landskampioen morste dit seizoen al dertien punten in de competitie en staat daarom slechts op de derde plaats. "Op dit moment zijn wij 100 procent gefocust op de eredivisie", benadrukte de coach vrijdag tijdens het traditionele perspraatje.
De oefenmeester erkende dat niet alle spelers momenteel even goed in vorm zijn. Hij bestreed dat er te weinig strijd wordt geleverd door de PSV'ers op het veld. "Alleen tegen Sparta Rotterdam in de beker was het ondermaats", sprak Cocu. "Verder heb ik een gebrek aan strijd in geen enkel duel geconstateerd."
Willems en De JongHet is niet zeker of Jetro Willems inzetbaar is tegen ADO. De verdediger wordt zaterdagochtend aan een laatste test onderworpen. Luuk de Jong, die woensdag tegen Atlético Madrid werd gepasseerd, doet tegen ADO wel mee. Hij start in de basis.
LEES OOK: Guardado niet tegen Rostov, wellicht wel tegen Ajax
Het duel in Eindhoven start zaterdag om 19.45 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.