Extra beveiliging bij optreden Rob van Daal in Raamsdonksveer

25 november 2016 om 16:39
nl
Tv-producent Ivo Franklin zet zondag extra beveiliging in rond een optreden van Rob van Daal in discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Van Daal is zondagmiddag een van de vijftig artiesten die optreedt in het televisieprogramma Toppers van Oranje, dat door Franklin wordt geproduceerd voor TV Oranje. Voor dat programma zal Rob van Daal het omstreden nummer 'Sylvana' zingen.  
Profielfoto van Rob Bartol
Geschreven door
Rob Bartol

Van Daal kwam de afgelopen week volop in het nieuws met het lied 'Sylvana'. Volgens de zanger gaat het liedje niet over Sylvana Simons.  
Ivo Franklin zegt desgevraagd dat er zondagmiddag 'gepaste maatregelen' worden genomen om het optreden van Rob van Daal zo veilig mogelijk te laten verlopen. "We hebben wat meer beveiligers dan gebruikelijk en ik heb ook de politie op de hoogte gesteld dat Rob van Daal als artiest aanwezig is en zijn lied 'Sylvana' gaat zingen."
'Een zo veilig mogelijke omgeving creëren'Franklin benadrukt dat de extra beveiliging niet alleen geconcentreerd is rond Rob van Daal, maar opgaat voor het hele evenement. "We hebben nog tientallen andere optredende artiesten en er is heel veel publiek. Ook voor hen proberen we een zo veilig mogelijke omgeving te creëren."
ZIE OOK: Rob van Daal is ophef en reacties liedje 'Oh Sylvana' helemaal beu: 'Dieptriest'
Hoe de extra beveiliging te werk gaat en of de gasten daar iets van merken, weet Franklin niet. "Bij Oscars maken ze altijd al gebruik van detectiepoortjes en de uitvoering van de beveiliging laat ik over aan het beveiligingsbedrijf."
Optreden gaat gewoon doorHet optreden van Rob van Daal gaat gewoon door. "Ik heb hem nog gesproken en er is geen enkele redenen om af te zien van zijn optreden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.