IJshockyers Destil Trappers halen flink uit tegen Wedemark Scorpions

25 november 2016 om 23:44
De ijshockyers van Destil Trappers hebben vrijdagavond met ruime cijfers gewonnen van Wedemark Scorpions. Het publiek in Tilburg mocht tien keer juichen, dat de tegenstander één keer scoorde deed dan ook geen pijn: 10-1.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Eijkhout Fabian

Het eerste doelpunt viel pas in minuut negen, daarna ging het hard. Via Van den Heuvel (twee keer), Van Oorschot, Verkiel en Larson liep Destil Trappers uit naar 5-0. Van den Heuvel met zijn derde en Bruijsten maakten er nog voor rust 7-0 van.
Na de 8-0 van Stempher kwam de Duitse ploeg ook op het scorebord. Na de eretreffer scoorde de ploeg van coach Bo Subr via Bruijsten en Noordemann nog twee keer: 10-1.
Zondag speelt Destil Trappers weer, dan speelt de ploeg een wedstrijd tegen Icefighters in Leipzig.