Paaspop krijgt erepenning Schijndel bij start kaartverkoop - Omroep Brabant

Paaspop krijgt erepenning Schijndel bij start kaartverkoop

26 november 2016 om 14:33 • Aangepast 21 november 2020 om 05:43
nl
Vroege vogels stonden zaterdag al ruim voor aanvang van de verkoop in de rij voor de eerste kaartjes voor Paaspop 2017, maar het allereerste kaartje met nummer 0001 was apart gehouden voor burgemeester Jetty Eugster. "Ik zal er zijn", kondigde ze enthousiast aan. De burgemeester kwam niet alleen haar ticket ophalen maar liet ook iets achter voor de Stichting Paaspop. Die kreeg de erepenning van de nu nog zelfstandige gemeente Schijndel.
Profielfoto van Vossen Tonnie
Geschreven door
Vossen Tonnie

De voorverkoop voor Paaspop begint traditioneel in het laatste weekend van november, maar voor het eerst was er dit jaar een 'launchparty' aan gekoppeld. Compleet met bar en bands als de Heavy Hoempaband en het Schijndelse talent Baby Blue.
Bedankje voor Schijndels publiek"We doen dit ook om  te benadrukken dat Paaspop een Schijndels festival is" zegt directeur Peter Sanders. Het lanceringsfeest moet volgens hem ook gezien worden als een 'dankjewel' aan het Schijndelse publiek. Een ludieke manier, dat mag duidelijk zijn.
Erg druk was het niet en de rij wachtenden was kort na de start van de kaartverkoop al snel opgelost. Maar met dank aan de muziek trok de allereerste Paaspop-launchparty toch aardig wat belangstellenden.
[tweet:https://twitter.com/tonnievossen/status/802457608712048640]
'Vooral voor de gezelligheid'Dianne van der Aa kreeg als eerste koper haar kaartjes. "Die zijn voor mijn kinderen Rick en Manita. Ze zijn allebei aan het werk, dus konden ze zelf niet komen."  Of ze zelf ook gaat houdt ze nog even in beraad. "Maar als ik ga is het vooral voor de gezelligheid."
De early bird-verkoop levert de kopers een paar tientjes voordeel op. "We doen er ook wat gadgets bij en omdat de kaartjes ook vaak kado worden gedaan verpakken we ze in een jute zakje," zegt Peter Sanders. Tegelijk met de feestelijke kaartverkoop is ook de online-verkoop voor Paaspop 2017 gestart. In de line-up staan grote namen als Anouk, Kensington en UB40.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.