Peter Pan Speedrock krijgt vriendschapspenning bij allerlaatste optreden [FOTO'S]

27 november 2016 om 00:55 • Aangepast 21 november 2020 om 05:42
nl
De mannen van Peter Pan Speedrock zijn sinds zaterdagavond offciële vrienden van de stad Eindhoven. Voor hun allerlaatste optreden kregen de bandleden Peter van Elderen, Bart Nederhand en Bart Geevers de vriendschapspenning, als dank voor de afgelopen twintig jaar. Hun afscheidsoptreden is hier terug te kijken.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

De penning is voor bekende Eindhovenaren die iets hebben betekend voor de stad. Eerder kregen onder andere Inge de Bruijn, Pieter van den Hoogenband en Guus Meeuwis er een.

Wachten op privacy instellingen...

De mannen van Peter Pan Speedrock krijgen de onderscheiding van wethouder Mary-Ann Schreurs, als dank voor de twintig jaar waarin ze over de hele wereld optraden en prijzen wonnen. Zo kregen ze een Zilveren Harp, werd Bart Nederhand ooit uitgeroepen tot beste drummer van Nederland, Peter van Elderen tot beste gitarist en Bart Geevers tot beste bassist.
ZIE OOK: Nog één keer de tent op z'n kop: Peter Pan Speedrock staat voor afscheid
Live het optreden volgenZaterdagavond lieten ze nog één keer zien hoe goed ze zijn. In De Effenaar vond hun laatste optreden plaats. Fans die er niet bij kunnen zijn, konden het optreden toch live volgen, via Facebook.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.