Brrr! Pak de handschoenen maar vast, het kan maandagnacht -7 worden

27 november 2016 om 18:39
nl
Zoek maar vast wat dikke winterkleding uit. Het wordt koud de komende dagen. Het kan maandagnacht wel -7 graden worden. Overdag zal de temperatuur ook maar een paar graden boven het vriespunt uitkomen.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

Het gaat komende nacht al vriezen. Bij MeteoGroup verwachten ze dat het -3 tot -4 graden wordt. Maandag zal het overdag een graad of 4 zijn. En dan wordt het dus opmaken voor die nacht en dag erop. Een uitschieter naar -7 is mogelijk in de provincie.
'Gladheid zal meevallen'De temperatuur is in Brabant nog niet onder de -5 uitgekomen dit najaar. Toch hoeven mensen volgens MeteoGroup niet meteen bang te zijn voor gladde wegen. Ze zijn op het moment nog een beetje nat, maar langzamerhand ook al aan het opdrogen.
In het oosten van Brabant kan het dinsdag maar net boven het vriespunt zijn. In de rest van de provincie zal het zo’n 2 tot 3 graden zijn. Woensdag zal er ook nog een koude nacht volgen, maar de verwachting is dat het daarna weer wat zachter herfstweer wordt.
Warmer, maar meer kans op regenDe temperaturen gaan later deze week weer naar een graad of 10. Wel neemt de kans op regen toe. Tijdens de koude dagen schijnt de zon juist volop.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!