Oussama Attadlaoui (21) uit Eindhoven doodgestoken in uitgaansgebied Spanje: twee mannen opgepakt

29 november 2016 om 02:21
nl
In Spanje is zondagochtend de 21-jarige Oussama Attadlaoui uit Eindhoven doodgestoken. De politie heeft twee Spanjaarden opgepakt die worden verdacht van het ombrengen van Attadlaoui met een steekwapen. Volgens een familielid was Oussama samen met vrienden op vakantie. Zijn ouders zijn inmiddels overgevlogen naar Spanje.
Profielfoto van Sebastiaan Quekel
Geschreven door
Sebastiaan Quekel

De aangehouden mannen zijn 22 jaar oud en buren van elkaar. Eén van hen is eerder in aanraking met de politie geweest. Het shirt van één van verdachten was doordrenkt van het bloed, melden lokale media.
Ander slachtofferOok hebben de twee een andere man verwond. Hij werd bewusteloos en met een ernstige hoofdwond aangetroffen. De politie is naarstig op zoek naar getuigen van de steekpartij.
Attadlaoui is neergestoken in het centrum van een populair uitgaansgebied in het Zuid-Spaanse Granada. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.[YouTube:https://youtu.be/Y6ws7sk-Wws]
Reactie sportschoolAttadlaoui was vroeger actief bij sportschool All-Fit Gym in Woensel. Een woordvoerder van de sportschool laat weten dat de man daar al een tijd niet meer heeft getraind. "We zijn op de hoogte gesteld van zijn overlijden, maar we weten niet wat er precies is gebeurd'', aldus de zegsman van de sportschool.
De eigenaar houdt maandagavond een herdenkingsbijeenkomst voor de leden. Een nichtje van Attadlauoi reageert emotioneel op Facebook en roept op tot een gebed. "Opdat Hij jouw ziel genadig zal zijn, je vergeeft voor je zonden en je laat behoren tot de bewoners van Djennah", schrijft ze.[Facebook:https://www.facebook.com/CamilleriNL/posts/1287502644645940][YouTube:https://youtu.be/XrOmAw5zlN8]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.