Overvaller die werd gepakt en vastgebonden moet 30 maanden de cel in

28 november 2016 om 14:48
nl
Een 30-jarige overvaller uit Waalwijk die in maart tijdens een overval op een bedrijf in Klein-Zundert door medewerkers en klanten werd overmeesterd en vastgebonden, hoorde maandag 30 maanden cel tegen zich eisen.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De verdachte liep op 25 maart samen met drie compagnons het bedrijf aan de Klein-Zundertseweg binnen, dreigde met een vuurwapen en eiste geld. Bij de overval raakte één slachtoffer gewond.
Tie-wrapsMedewerkers en klanten hielden één van de daders tegen en bonden de handen van de overvaller vast met tie-wraps. Drie andere daders gingen er zonder buit vandoor.
De politie zette na de overval meteen de omgeving af. Daarbij werd de politie geholpen door de marechaussee. De vluchtauto van de daders werd brandend teruggevonden op de Berkenlaan in Zundert.
'Overvaller gedwongen'De zaak tegen de verdachte werd enkele malen uitgesteld, omdat hij verklaarde dat hij gedwongen was de overval te plegen. Volgens justitie wilde de Waalwijker niet zeggen door wie.
De officier van justitie besloot de zaak maandag te behandelen en met een eis te komen. De rechter doet over twee weken uitspraak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.