Simon Poulsen wil in winterstop bij PSV vertrekken

28 november 2016 om 23:36
nl
Simon Poulsen hoopt in de winterstop bij PSV te vertrekken. De vleugelverdediger heeft nog een contract tot het einde van het seizoen, maar ziet in Eindhoven geen perspectief meer.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Poulsen tekende in de zomer van 2015 een tweejarig contract bij PSV en werd toen gezien als stand-in voor Jetro Willems. Maar een succes werd de komst van Poulsen niet. De 32-jarige Deen maakte weinig speelminuten en was bovendien vaak geblesseerd. Nu is hij wel fit, maar ondanks de blessures van Willems en Brenet, komt hij toch niet aan spelen toe.
LEES OOK: Jetro Willems wil en kan contract bij PSV verlengen, aanbod voor Joshua Brenet
Daarom maakte Poulsen dinsdagavond zijn opwachting in Jong PSV, waarin een treffer van hem niet kon voorkomen dat er met 4-2 van FC Oss verloren werd. Na afloop gaf Poulsen aan zich niet te groot te voelen om voor Jong PSV te spelen, maar in de winterstop graag zijn heil te zoeken bij een andere club.
LEES OOK: FC Oss boekt derde zege op rij, Jong PSV volgende slachtoffer
"Natuurlijk was het tegen ADO Den Haag een teleurstelling dat ik niet speelde. Maar de trainer had me niet nodig. Ik wil graag spelen en ben weer fit. Dus hoop ik in de winterstop nog een mooie stap te kunnen maken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!