Johan Vlemmix wil de Tweede Kamer in: 'Privatisering NS terugdraaien'

29 november 2016 om 11:17
nl
Johan Vlemmix doet opnieuw een gooi naar een zetel in de Tweede Kamer. De Eindhovenaar schrijft op Twitter dat hij weer meedoet aan de verkiezingen. Hij presenteert volgende week het programma van de Partij van de Toekomst (PvdT).
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

LEES OOK: 'Soms zou ik willen dat ik een flitspaal was', actie Johan Vlemmix tegen flitspaalterreur
“We willen alle dingen die in Nederland zijn veranderd de afgelopen jaren en die alleen maar ellende hebben opgeleverd terugdraaien”, aldus Vlemmix. Zo wil hij de privatisering van de NS en Post NL ongedaan maken. “Onze partij wil Nederland naar een gezonde toekomst leiden door terug te grijpen op het verleden.”
Minister van FeestzakenHet instellen van een minister van Feestzaken, een programmapunt waarmee de PvdT bij vorige verkiezingen veel aandacht trok, staat ook in het huidige programma. Vlemmix mikt op één zetel voor de partij. “Dit keer komen we zeker in de Kamer”, verwacht hij.
LEES OOK: Johan Vlemmix wil 'tien bimbo's' gratis in zijn villa laten wonen
Eerdere pogingenEerder deed Vlemmix mee aan de landelijke verkiezingen van 2002, 2003 en 2012. Ook probeerde hij meerdere keren in de gemeenteraad van zijn woonplaats Eindhoven te komen. Al deze pogingen mislukten.
Vlemmix denkt dat het nu wel gaat lukken. "We willen met iedereen samenwerken, want uiteindelijk komt het daar toch op neer. En hopelijk nemen ze onze goede ideeën over."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.