Ernstige mishandeling Valkenswaard: tweede verdachte aangehouden

29 november 2016 om 12:43
nl
De politie heeft een nieuwe verdachte aangehouden voor de ernstige mishandeling bij het Eurocircuit in Valkenswaard. Het gaat om een 22-jarige man uit Budel-Schoot. De mishandeling vond al op zondag 27 maart plaats.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

De politie hield maandag al een 16-jarige jongen uit Valkenswaard aan. De politie verdenkt het tweetal van betrokkenheid bij de mishandeling. Wat hun precieze rollen zijn geweest, moet verder onderzoek nog uitwijzen.
ZIE OOK: Belg (30) loopt ernstig hersenletsel op na zware mishandeling bij Eurocircuit in Valkenswaard
Geslagen en geschoptHet slachtoffer van de mishandeling is een 30-jarige Belg. Hij had eerder die zondag ruzie op een fietspad bij het circuit met een scooterrijder. Die bestuurder kwam uiteindelijk terug met een groep mannen. Hij werd in elkaar geslagen en geschopt. De man hield er onder meer twee schedelfracturen, hersenkneuzingen en een bloeding in de hersenen aan over.
Het slachtoffer heeft blijvend hersenletsel en ook op emotioneel en financieel gebied liet de mishandeling diepe sporen na.
ZIE OOK: ‘Een bende is op hem afgekomen’, mogelijk blijvende schade voor Belg (30) die in elkaar werd getrapt
Het aangehouden duo zit voorlopig vast en wordt verhoord door de recherche. De politie sluit niet uit dat er nog meer arrestaties volgen. Het slachtoffer is op de hoogte gebracht van de aanhoudingen van deze verdachten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.