Massaal eerbetoon op internet voor overleden Marc de Bonte

29 november 2016 om 16:31 • Aangepast 21 november 2020 om 05:39
nl
Het regent steunbetuigingen op het online condoleanceregister voor kickbokser Marc de Bonte die vorige week in het kanaal in Oirschot werd gevonden. Ook delen veel vrienden een speciale video die gemaakt werd als eerbetoon aan de 26-jarige man.
Profielfoto van Seunis Rebecca
Geschreven door
Seunis Rebecca

Via het online register hebben al meer dan vijfhonderd mensen hun steun betuigd. Veel mensen delen bijzondere gebeurtenissen of herinneringen die ze aan de sporter hebben. Anderen wensen de familie en partner van Marc de Bonte vooral veel sterkte.
Sommigen beloven alles op alles te zetten om erachter te komen wat er met hem gebeurd is of wie hem iets heeft aangedaan.
Zeer geliefdDoor de overdaad aan berichten wordt vooral duidelijk hoe ontzettend geliefd Marc de Bonte was. Meerdere vrienden van de kickbokser en zijn vriendin Marly de Laat uit Best delen dan ook een bijzonder eerbetoon op social media. Een video met foto’s en beelden van onder andere zijn kickbokswedstrijden is al tienduizenden keren bekeken en honderden keren gedeeld.

Wachten op privacy instellingen...

De Bonte verdween in de nacht van 4 op 5 november. Na een feestje bij zijn sportschool in Bladel en een bezoekje aan een vriend in Turnhout kwam hij nooit opdagen bij zijn vriendin Marly de Laat in Best. Zijn auto werd een dag later teruggevonden in de Wilhelminakanaalstraat in Best, een paar kilometer van de plek waar Marc vorige week gevonden is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.