Uitvaart kickbokser Marc de Bonte is zaterdag in Turnhout

29 november 2016 om 21:56
nl
De uitvaart van de overleden Marc de Bonte (26) uit België is aanstaande zaterdag in Turnhout. Dat meldt de Gazet van Antwerpen dinsdagavond. Het lichaam van de kickbokser werd vorige week donderdag gevonden in het Wilhelminakanaal in Oirschot. Hij was bijna drie weken vermist.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

"Na de onzekerheid nemen we met verslagenheid afscheid van Marc Junior de Bonte. Onze bijzondere dank aan iedereen die zich heeft ingezet tijdens de zoektocht en voor de steun in de zeer moeilijke dagen", is te lezen in het overlijdensbericht, aldus de Gazet van Antwerpen.
LEES OOK: 'Dode man in kanaal Oirschot is inderdaad Marc de Bonte'
Onderzoek naar doodsoorzaakHet is nog niet duidelijk wat de doodsoorzaak is. Op het lichaam is sectie verricht, de onderzoeksresultaten worden later bekend.  
Marc de Bonte verdween in de nacht van 4 op 5 november. Hij was vrijdagavond op een feestje van zijn sportschool in Bladel. Vanaf daar vertrok hij naar een vriend in Turnhout en daarna zou hij naar zijn vriendin in Best gaan. Daar kwam hij nooit aan. Zijn auto werd later teruggevonden langs de Wilhelminakanaalstraat in Best.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.