Gratis af te halen op Marktplaats: NAC-trainer Marinus Dijkhuizen

30 november 2016 om 10:26
nl
NAC-trainer Marinus Dijkhuizen wordt aangeboden op handelswebsite Marktplaats.nl. 'Trainer met weinig ervaring en geen verstand van voetbal', zo luidt de beschrijving. 'Zo spoedig mogelijk af te halen ivm een overwinning aanstaande vrijdag.'
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De Bredase club bekleedt momenteel een magere elfde plek in de Jupiler League. En dat is NAC-onwaardig, dus eisen de fans dat Dijkhuizen opstapt. 'Hij zorgt voor weinig punten en vermaak', is de kritiek bij de advertentie.
Daarnaast zou Dijkhuizen zijn beloftes niet waar kunnen maken. 'Op social media kan hij het goed uitleggen maar in de praktijk stel hij zwaar teleur.' Dus moet Dijkhuizen de club verlaten en wel nog voor aanstaande vrijdag, zodat een overwinning dan misschien wel mogelijk is.
Al 10.000 euro gebodenHoewel de trainer dus gratis is af te halen, zijn er mensen die ook wel graag voor hem willen betalen. Ene 'Kanters' heeft al 10.000 euro geboden. Wie meer wil bieden kan overigens bellen met een 076-nummer, dit blijkt het telefoonnummer van NAC te zijn.
De trainer zelf denkt dat hij het tij nog kan keren. Volgens hem zijn 'er genoeg aanknopingspunten', liet hij dinsdag weten.
Van MarktplaatsDe advertentie is in de loop van de ochtend van Marktplaats gehaald. Het is niet bekend of Dijkhuizen inderdaad 'verkocht' is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.