Gestolen auto en gereedschap gevonden, 2000 euro aan boetes geïnd op Fort Oranje - Omroep Brabant

Gestolen auto en gereedschap gevonden, 2000 euro aan boetes geïnd op Fort Oranje

2 december 2016 om 10:42
Camping Fort Oranje (archieffoto)
Camping Fort Oranje (archieffoto)
Camping Fort Oranje is opnieuw negatief in het nieuws. Op de omstreden recreatiecamping in Rijsbergen is woensdag tijdens een grote controle een gestolen auto aangetroffen. Twee mannen van 21 en 27 jaar zijn opgepakt. Of het om bewoners van de camping gaat, maakte de politie niet bekend.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Agenten liepen woensdagochtend rond op de camping voor een controle. De gestolen auto is in beslag genomen. In een andere auto en in een schuur van de 21-jarige verdachte werd een grote hoeveelheid gereedschap aangetroffen.
DiefstalMogelijk is dit gereedschap van diefstal afkomstig. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau. Zij zijn inmiddels weer vrijgelaten. Ook het gereedschap is in beslag genomen.
Bij de controle, waar tien agenten voor werden ingezet, werd op verschillende adressen in totaal voor 2000 euro aan boetes geïnd. Verder zijn er bekeuringen geschreven voor het rijden zonder rijbewijs, het niet dragen van de gordel en de slechte technische staat van een auto.
OmstredenFort Oranje is de laatste jaren veel in het nieuws geweest. Mensen werden uitgebuit, auto's werden in beslag genomen en er zijn regelmatig belastingschulden geïnd.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...