Ontvoerders Nunspeet dumpen auto in Overlangel en steken hem in de fik

3 december 2016 om 17:12
nl
In Overlangel, gemeente Oss, is vrijdagavond een auto gevonden die vermoedelijk is gebruikt bij een ontvoering in Nunspeet. De auto werd rond elf uur ’s avonds in brand aangetroffen op een parkeerplaats aan de Hertogstraat.
Profielfoto van Müller Renée
Geschreven door
Müller Renée

De auto is gebruikt bij een opmerkelijke ontvoering vrijdagochtend in Nunspeet. Op internet staan beelden waarop is te zien dat een 53-jarige man uit Doornspijk wordt klemgereden door een Mercedesbusje en een BMW. Volgens Omroep Gelderland wordt de man door gemaskerde mannen uit zijn auto getrokken en op de achterbank van een BMW gezet.
[youtube:https://youtu.be/jYR0X4vAPRw]
OntvoeringDe ontvoering werd om halfelf gemeld bij de politie en al snel werd met man en macht gezocht naar de man. Vreemd genoeg meldde die zich vrijdagavond weer bij zijn eigen huis in Doornspijk. Hij was zelf naar huis gekomen. De man wil tegen Omroep Gelderland niks kwijt over de zaak.
Het onderzoeksteam is vrijdagavond in gesprek geweest met het slachtoffer. De politie gaat nog steeds uit van een serieuze ontvoering. Over een mogelijk motief en de verklaringen van het slachtoffer geeft de politie geen informatie.
Tips?De politie is nog op zoek naar de auto van het slachtoffer. Het gaat om een zwarte Mercedes Benz E500 4Matic met het kenteken 5-TVB-05. Het kan zijn dat inmiddels het kenteken is verwisseld. Als je die auto vandaag of gisteren hebt gezien, neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.