Doelpuntenregen bij Brabants onderonsje, UNA geeft Kozakken Boys pak slaag

3 december 2016 om 21:11 • Aangepast 21 november 2020 om 05:32
In de Tweede Divisie heeft UNA een grote uitslag neergezet tegen Kozakken Boys. De laagvlieger uit Zeelst won met maar liefst 5-2 van de nummer vier van de Tweede Divisie.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Eijkhout Fabian

Bij rust keek de ploeg uit Werkendam, voor het duel nog gedeeld tweede op het derde niveau van Nederland, al tegen een 3-0 achterstand aan. UNA begon goed en de ploeg van trainer Mark Schenning kwam al na tien minuten op voorsprong via Niek van Boekel. Kort voor rust maakte UNA via Rob van Boekel en Niek van Boekel twee doelpunten in drie minuten.
Kort na rust scoorde Raily Ignacio de 3-1. Er was even hoop op een comeback, Rob van Boekel schoot die hoop echter al snel aan flarden. Hij scoorde in minuut 49 en 54, waarmee hij de stand naar 5-1 tilde. Via Ahmed el Azzouti deed Kozakken Boys nog iets terug, maar verder dan een tweede treffer kwamen de bezoekers niet.
Sprongetje voor UNADoor de winst op Kozakken Boys maakt UNA een sprongetje op de ranglijst. De ploeg uit Zeelst staat na zestien gespeelde wedstrijden elfde in de Tweede Divisie. Kozakken Boys zakt door de nederlaag naar de vierde plaats.