Topscorer Tom Boere maakt veel indruk in Jupiler League: 'Het is te gek voor woorden'

5 december 2016 om 18:40 • Aangepast 21 november 2020 om 05:29
nl
De teller van Tom Boere staat begin december op negentien treffers. De spits van FC Oss scoorde dit seizoen al meer goals dan in de 74 wedstrijden die hij voor de start van de huidige voetbaljaargang in het betaald voetbal in actie kwam. Zijn naam wordt inmiddels in verband gebracht met andere clubs, zelf is hij daar niet mee bezig. "Ik focus me op FC Oss."
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

De 24-jarige Boere gaat er vanuit ook na de winterstop nog bij FC Oss te spelen. "Ik ben niet bezig met andere clubs", zei hij in het programma Sportlunch bij Omroep Brabant. "Je hoort wat dingen en leest wat dingen, maar voor mij is het belangrijk om mijn koppie rustig te houden. Ik weet ook hoe het is als het minder gaat, daardoor kan ik dit wel wat beter plaatsen."
Waar het gaat eindigen weet Boere niet. "Je weet het nooit", zegt de aanvaller, die geen uitspraak doet over het aantal doelpunten waar hij op zal eindigen. "Als je er over na gaat denken, dan is het wel te gek voor woorden. In de jeugd van Ajax was ik meestal topscorer, maar dat was geen betaald voetbal. Hoe het nu allemaal op zijn plek valt, daar is niet echt een verklaring voor. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel erg blij mee ben."
FlowWaar Boere voor dit seizoen tot achttien treffers kwam in zijn actieve loopbaan, staat de teller nu op negentien. Hij geniet er zelf van. “Maar ik probeer er niet te veel bij stil te blijven staan, ik probeer mijn ding te blijven doen op de trainingen en het knopje om te zetten als we richting de wedstrijd gaan. Ik zit nu in een bepaalde flow, het gaat gewoon erg lekker.”

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.