Taart en eigen magazine voor 70-jarige Willy van der Kuijlen bij PSV

6 december 2016 om 13:56 • Aangepast 21 november 2020 om 05:28
nl
De 70e verjaardag van PSV-icoon Willy van der Kuijlen wordt dinsdagavond groots gevierd tijdens de wedstrijd tegen Rostov. In de rust van de Champions Leaguewedstrijd krijgt Skiete Willy zijn eigen themanummer van het PSV Magazine.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

Dinsdagochtend kwam de 70-jarige Van der Kuijlen al samen met zijn vrouw Nel op de koffie bij de directie van PSV. Daar stond een grote taart voor hem klaar.
Maar het grote feest vindt 's avonds op de middenstip plaats. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een speciaal Willy-nummer van het PSV Magazine. Dat staat helemaal in het teken van de spits die 308 doelpunten maakte voor de Eindhovenaren, een absoluut record. Het eerste exemplaar wordt in de rust van de wedstrijd PSV-Rostov overhandigd.
Bijzondere verhalenDaarin staat een interview met zijn vrouw Nel, die normaal gesproken niet in de schijnwerpers wil staan. Ook staan er verhalen in over de jeugdjaren van Van der Kuijlen en een reportage van het werk dat de oud-spits nog steeds voor PSV verricht: scouten met Klaas van Baalen.
Supporters kunnen dinsdagavond in de fanstore van PSV een speciaal shirt kopen met de handtekening van Van der Kuijlen erop. Daarvan zijn er maar een paar gemaakt.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.