Mental Theo werkt aan een boek over zijn leven: 'niet altijd even netjes'

7 december 2016 om 19:52
nl
Mental Theo brengt in juni 2017 zijn autobiografie uit. In Wonderful Days vertelt de Bosschenaar over zijn roerige leven als dj, ondernemer en tv-presentator.
Profielfoto van Bell Stephen
Geschreven door
Bell Stephen

"Bij sommige verhalen denk ik: moeten we dit wel schrijven? Maar het moet gewoon helemaal open en bloot," vertelt de 51-jarige dj. "Bij dit soort verhalen kan ik niet iedereen met naam en toenaam. Het boek bevat veel cownboyverhalen, die niet altijd even netjes of genuanceerd zijn, maar zo was het toen nu eenmaal."
BrabantZijn geboortestad Den Bosch en Brabant spelen een grote rol in het boek. "Daar is alles voor mij begonnen. In Oisterwijk trad ik voor het eerst op. En ondertussen woon ik in Bernheze. Ik ben altijd dicht bij Brabant gebleven, hier heb ik echt veel meegemaakt."
[instagram:http://instagram.com/p/BNtxcJrjl0b]
Gedurende de jaren negentig zette hij samen met zijn compagnon Charly Lownoise de hele wereld aan het hakken. In 2017 viert het happyhardcoreduo hun 25-jarig jubileum. Gedurende die vele jaren verkochten ze meer dan drie miljoen platen. Naast het dj’en was Theo ook bekend als vj op TMF. "In het boek kun je lezen hoe ik toen echt van God los was."
Hij treedt nog steeds op als dj, zo ook bij de huldiging van PSV afgelopen seizoen. "Ook al doe ik het tegenwoordig wat meer 'rustig aan' treed ik nog steeds 180 keer per jaar op."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.