Video

Dwars door het gemeentehuis, een hotel en de bieb: 'Een selfie mag'

8 december 2016 om 10:43
nl
Rennen door de stad. Dat kan altijd. Maar ook rennen door bijzondere gebouwen in de stad. Dat kan aanstaande zondag voor het eerst in Eindhoven. Ren je rot door bijvoorbeeld het Stadhuis, Restaurant Radio Royaal, Inntel hotel Art Eindhoven, Redactie Eindhovens Dagblad en Bibliotheek de Witte Dame.
Profielfoto van Aanen Floyd
Geschreven door
Aanen Floyd

De Urban Trail wordt georganiseerd door Golazo Sports SX, ook de organisator van de Eindhovense marathon. "Het is een unieke run die niet zozeer gaat om het hardlopen, maar meer om de beleving", zegt organisator Edgar de Veer.
Bijzondere gebouwenDwars door markante gebouwen zoals het stadhuis, het Parktheater, het Van Abbemuseum en het Philips Stadion rennen. "We lopen door gebouwen waar je anders nooit komt", zegt Edgar. "Je mag daarom best even stilstaan om een selfie te maken", grapt hij.
Hartje stadDe start van de Eindhoven Urban Trail ligt in het hart van Eindhoven, op het 18-Septemberplein. Het parcours van 10 km, waarvan de locaties stap voor stap bekend zijn gemaakt, is verrassend en veelzijdig en laat deelnemers de binnenstad van Eindhoven ontdekken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.