Vandaag is de uitspraak in een moordzaak en vieren we de verjaardag van Theo Maassen

8 december 2016 om 07:30 • Aangepast 21 november 2020 om 05:25
nl
Vandaag horen twee mannen, die verdacht worden van de moord op de 33-jarige garagehouder Mahmut Karaman, hun straf. Hij werd op oudjaarsdag 2014 doodgeschoten in Valkenswaard.
Profielfoto van Vermonden Ronnie
Geschreven door
Vermonden Ronnie

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Je zou het niet zeggen, maar Theo Maassen ziet vandaag Abraham. Reden voor een feestje.  
  • Mahmut Karaman werd twee jaar geleden vermoord. De rechter oordeelt vandaag over of de verdachten de gevangenis in moeten.
  • Het Glazen Huis komt naar Breda. Onze verslaggever Rob Bartol inventariseert wat het de stad op kan leveren.  

[Tweet:body:https://twitter.com/tplugge/status/806712794901004288]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • Het kunstwerk ‘De Anoniemen’ in het Slotpark in Oosterhout is voor de tweede keer in korte tijd in brand gestoken. Daarnaast zijn de beelden met teksten beklad.
  • Drie overvallen in anderhalve week tijd op hun koeriers en winkels. Domino's Pizza en New York Pizza in Breda zijn er helemaal klaar mee. De twee concurrenten slaan de handen ineen voor de veiligheid van hun bezorgers.
  • De politie heeft woensdagmiddag weer een grote controle gehouden bij de omstreden camping Fort Oranje aan de Bredaseweg in Rijsbergen. Er werden bekeuringen uitgeschreven en twee mensen zijn aangehouden.

[YouTube:body:https://youtu.be/dQalO_sQZqk]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • We zien een hoopje hond. Hij wil iemand, een thuis, hij wil mensen om zich heen. De muren komen hier letterlijk op hem af. Met tranen in haar ogen vertelt beheerster Sandra de Rooij van dierenasiel Maasland over herdershond Bor. Hij zit al ruim dertien maanden in het asiel en hij wordt er volgens haar doodongelukkig van.Toen vorige week via Facebook bekend werd dat het asiel Bor wil laten inslapen, kregen ze bij Maasland een stortvloed aan negatieve reacties over zich heen.
  • De positie van PSV-trainer Phillip Cocu staat niet ter discussie. Dat zegt Marcel Brands, technisch manager van de Eindhovenaren. PSV is dit seizoen uitgeschakeld in Europa en de KNVB Beker, in de eredivisie staat het zes punten achter op Feyenoord en Ajax
  • Van wie is toch deze trouwring uit 1876? Dat vraagt Angela Martens zich af. Ze vond de trouwring bijna twintig jaar geleden tijdens een zolderopruiming. De ring verhuisde sindsdien een aantal keer met Angela mee. Onlangs vond ze de ring weer terug en besloot op zoek te gaan naar de eigenaar.

[YouTube:body:https://youtu.be/BvvAZQ5bfm8]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!