Rentree Jorrit Hendrix nabij, Jürgen Locadia pas na winterstop in actie

8 december 2016 om 15:05 • Aangepast 21 november 2020 om 05:24
nl
Jorrit Hendrix maakt vrijdagavond zijn rentree op het veld. De middenvelder speelt met Jong PSV mee in het uitduel tegen het beloftenteam van Ajax. Hendrix liep in september een knieblessure op in het uitduel tegen FK Rostov. Sindsdien kwam hij niet meer in actie.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Jong PSV zal 'op volle sterkte' tegen Jong Ajax aantreden. Ook spelers als Jordy de Wijs en Sam Lammers zitten bij de wedstrijdselectie.

Wachten op privacy instellingen...

Flink uitgekleedDe verwachting is dat de selectie van Jong Ajax flink uitgekleed zal zijn. Veel spelers van dat team zijn geselecteerd voor het Europa League-duel van Ajax tegen Standard Luik. Bij die wedstrijd staat voor de Amsterdammers niks op het spel en daardoor krijgen tal van basisspelers rust.
Bij PSV wordt verder gehoopt dat Jetro Willems en Andrés Guardado nog voor de winterstop weer kunnen spelen. Willems herstelt van een hersenschudding en is nog een twijfelgeval voor de komende competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles.
Guardado revalideert in Mexico en komt dit weekend weer terug naar Eindhoven. Daar wordt gekeken of hij de laatste wedstrijd van het jaar tegen Ajax kan halen.

Wachten op privacy instellingen...

Ná winterstopHet herstel van Jürgen Locadia valt tegen en daardoor zal de aanvaller pas na de winterstop weer in actie kunnen komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.