Luciano Narsingh wil nog niet over vertrek bij PSV speculeren - Omroep Brabant

Luciano Narsingh wil nog niet over vertrek bij PSV speculeren

8 december 2016 om 16:49
nl
Het zou zomaar kunnen dat Luciano Narsingh zaterdagavond voor de laatste keer in het Philips Stadion te zien zal zijn. De vleugelaanvaller is aan zijn vijfde seizoen bij PSV bezig, maar alles wijst er op dat hij in de winterstop gaat verkassen. Zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af, maar de speler én de club lijken er weinig aan te doen om dat te verlengen.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

LEES OOK: Luciano Narsingh zint op snel vertrek bij PSV
Hoewel hij bijna altijd wordt opgeroepen voor het Nederlands elftal, is hij bij het toch al tobbende PSV niet eens meer zeker van een basisplaats. Narsingh kan onvoldoende overtuigen en lijkt toe aan een nieuwe uitdaging elders. De Engelse tabloids linken zijn naam al aan clubs als Everton, Fulham en Newcastle United, maar zelf houdt hij zich over dit onderwerp op de vlakte.
Premier League of elders?"Ik heb er nog niks van gehoord, maar de Premier League is natuurlijk wel de beste competitie. Maar we zullen zien. Ik ben nu nog speler van PSV en er komen nog twee belangrijke wedstrijden aan. Tegen Go Ahead Eagles en Ajax. Het zou niet fair zijn als ik nu bezig zou zijn met andere zaken."
Deze maanden zijn niet de beste die Narsingh als PSV'er doormaakt. Zijn ploeg is niet in vorm en daarbij moet hijzelf steeds vaker vanaf de reservebank toekijken. Niet ideaal, maar Narsingh laat zich daardoor niet uit het lood slaan.
"Dit is een vervelende periode. We overwinteren niet in Europa en een punt tegen Roda JC was natuurlijk ook niet goed. Maar ik heb er echt nog vertrouwen in dat we in de competitie nog iets kunnen rechtzetten. Waarom ik niet speel moet je aan de trainer vragen. Maar ik ben professional. Als ik speel doe ik mijn best en als ik niet speel ben ik er ook voor het team. We zijn één team en we doen het samen."
Laatste duel?Zaterdagavond komt laagvlieger Go Ahead Eagles op bezoek. Een ideale tegenstander om met een goede overwinning voor wellicht de laatste keer in PSV-shirt de periode in het Philips Stadion af te sluiten. Maar Narsingh waakt voor onderschatting.
"Geen enkele wedstrijd is makkelijk. Iedereen wil zich bewijzen tegen PSV. Maar als we ons niveau halen moeten we gewoon winnen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.