Jetro Willems één jaar langer bij PSV: 'Ik wilde niet transfervrij vertrekken' - Omroep Brabant

Jetro Willems één jaar langer bij PSV: 'Ik wilde niet transfervrij vertrekken'

9 december 2016 om 14:24
nl
Jetro Willems heeft zijn contract verlengd bij PSV. De verdediger zette zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2018 verbindt aan de club uit Eindhoven.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Met de contractverlenging komt er een einde aan maanden van gesprekken tussen de speler en club. Het oude contract van Willems liep eind dit seizoen af.
Het heeft even geduurd"Ik heb altijd gezegd dat ik bij zou tekenen. Het heeft inderdaad even geduurd. Dat had te maken dat mijn zaakwaarnemer, ouders en Marcel Brands op verschillende momenten op vakantie gingen. Ik ben blij dat er nu rust is", vertelde Willems na het zetten van zijn handtekening.[tweet:https://twitter.com/paulpostman/status/807235248799051776]
'Ik hoop dat jij ook blij bent'Willems kreeg de afgelopen tijd nogal wat kritiek te verduren. Van zijn eigen trainer Phillip Cocu, van bondscoach Danny Blind maar ook van diverse sportjournalisten. En daar reageerde hij venijnig op tegen de aanwezige verslaggevers.
"Ik hoop dat jij ook blij bent met deze contractverlenging. Want ik heb al die stukjes wel gelezen. Ik hoop je de komende tijd vaak enthousiast te zien."
Terug in de selectieWillems is weer hersteld van een hoofdblessure. Hij zit komende zaterdag weer bij de selectie voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, maar verwacht niet te starten.[Instagram:https://instagram.com/p/BNzSSe_AWeR]
ZIE OOK: PSV-trainer Phillip Cocu: 'Ik blijf achter mijn keuzes staan'

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.