Oberhausen draait warm voor hét gevecht Rico Verhoeven versus Badr Hari

10 december 2016 om 19:27 • Aangepast 21 november 2020 om 05:20
nl
In Oberhausen draaiden ze zaterdag warm voor hét kickboksgevecht van het decennium tussen Rico Verhoeven uit Halsteren en Badr Hari.
Profielfoto van Verschuren CornéProfielfoto van Tom van der Meer
Geschreven door
Verschuren Corné & Tom van der Meer

Van de 12.000 kaartjes voor het evenement zijn er naar schatting 10.000 aan Nederlanders verkocht. De eerste fans namen 's middags al bezit van het centrum van de Duitse stad in het Ruhrgebied. Omroep Brabant-verslaggever Floyd Aanen ging op zoek naar de grootste fans van Rico Verhoeven. Ook zij kunnen niet wachten.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Veel BrabandersDe supporters in Oberhausen lijken net als de kenners flink verdeeld. Er zijn veel mensen met een Marokkaanse achtergrond, die hun grote held Badr aanmoedigen. Maar er zijn zeker zoveel Brabanders voor Rico Verhoeven gekomen. Het zijn vooral groepen jongeren die hun helden in Duitsland komen aanmoedigen.
Zij zorgen voor een hele goede sfeer in Oberhausen. Zowel in de café's in de stad, als in de arena, die sinds het einde van de middag al open is.

Wachten op privacy instellingen...

De voorbeschouwing en de wedstrijd zijn vanaf 21.45 uur te zien op Ziggo Sport. Na de wedstrijd vind je op onze site natuurlijk ook een uitgebreid verslag van verslaggever Floyd Aanen.

Wachten op privacy instellingen...

Café ChagallOok in Roosendaal wordt Rico Verhoeven gesteund. Het café Chagall sponsort de kickbokser uit Halsteren. In het verleden had Verhoeven een bijbaantje bij de garderobe van het Roosendaalse café.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.